Serviciile noastre sunt configurabile si adaptabile pentru orice tip de eveniment privat sau public.  

Configuratiile serviciilor vor fi alcatuite impreuna cu dvs pe baza dorintelor si necesitatilor ce se impun in seara evenimentului.

Utilizam echipamente de sonorizare de ultima generatie, intretinute corespunzator. Astfel eliminam peste 90% din problemele tehnice care pot aparea in cadrul unui eveniment.

Programeaza o intalnire iar noi  te vom consilia spre alegerea serviciului potrivit pentru evenimentul tau.

Daca esti in cautre de un DJ care sa „simta” publicul, sa se plieze dorintele tale si sa te tina pe ringul de dans pana dimineata, atunci acesta este serviciul potrivit pentru tine.

Cu peste 12 ani de experienta in segmentul petrecerilor private si publice, suntem pregatiti atat tehnic cat si teoretic sa iti indrumam pasii pe ringul de dans.

Sistemul de sonorizare este un factor important ce poate asigura reusita evenimentului tau.

DanceMonkey.ro furnizeaza sisteme de sonorizare de ultima generatie ce ofera un sunet puternic, clar si uniform dar si un design compact pt a ocupa cat mai putin spatiu.

Sistemele noastre de sunet vor fi configurate special pentru evenimentul la care le plasam, eliminind astfel: ditorsiunile, ecoul cauzat de  mediul inconjurator si microfoniile.

Furnizam sonorizare pentru aplicatii indoor/outdoor cu DJ sau LiveBand si pana la 5.000 de participanti.

 

Luminile inteligente ofera culoare si o dinamica sporita oricarui tip de eveniment.

Fie ca sunt plasate individual in puncte cheie din locatie sau pe o schela (poarta) de lumini, acestea intretin atmosfera de pe ringul de dans si ajuta la evidentierea anumitor elemente importante pentru reusita petrecerii.

Compacte si robuste, luminile noastre inteligente ocupa putin spatiu si sunt controlate prin calculator pentru a lumina doar zonele de interes. Controlul luminilor prin calculator ne ofera posibilitatea de a evita disconfortul pentru invitatii care, spre exemplu in cadrul unei nunti, sunt asezati la mese.

Fie ca sunt necesare pentru un LiveBand, o prezentare de moda sau pur si simplu o serie de discursuri, pe scenele noastre vei fi vizibil si in siguranta.

Oferim scene si schele profesionale de dimensiuni potrivite pentru interior si exterior. De asemenea asiguram necesarul tehnic (BackLine) si sunetist pentru Band-ul sau formatia care va canta pe scenele noastre.

Tu ti-ai dori sa dansezi valsul mirilor pe un nor? Pahare de sampanie care fumega usor? Cu ajutorul unei masini de fum greu acest vis este realizabil.

Fumul greu are proprietatea de a nu se ridica de la sol si astfel creeaza un ambient deosebit pentru dansul mirilor dar totodata poate fi de mare ajutor pentru mascarea unor pasi de dans efectuati gresit.

Deoarece am acumulat peste 12 ani de experienta in domeniul evenimentelor publice si private, expertiza noastra este de un real ajutor atunci cand organizezi un eveniment dpdv artistic.

Ne angajam sa te indrumam in alegerea serviciilor potrivite pentru evenimentul tau si iti impartasim din experienta noastra. Vei afla cateva trick-uri care sunt de un real ajutor in organizarea evenimentului tau.