dj pentru nunta bucuresti - 10 sfaturi pentru dansul mirilor
dj pentru nunta bucuresti - 10 sfaturi pentru dansul mirilor

10 SFATURI UTILE PENTRU DANSUL MIRILOR

ALEGE O MELODIE CUNOSCUTA

Dansul mirilor este probabil cel mai frumos si emotionant moment al serii.

Veti fi in centrul atentiei, toata lumea va fi cu ochii pe voi si emotiile vor fi mari asadar este recomandat sa alegeti una din melodiile voastre preferate.

Cu cat veti cunoaste mai bine melodia aleasa, cu atat va va fi mai usor si mai natural sa o dansati.

ALEGE O MELODIE SCURTA

Dacă nu ești dansator profesionist și nici nu îți place să fii în centrul atenției, dansul mirilor poate părea o adevarată provocare pentru tine atunci cand te aflii pe ringul de dans in atentia tuturor invitatilor.

Iti recomand sa alegi o melodie scurta, de 2 – 3 minute, deoarece, dupa cum am spus mai devreme emotiile vor fi mari iar astfel cele doua minute petrecute pe ringul de dans pot parea o eternitate.

NU DANSA SINGUR TOATA MELODIA.

Daca totusi ai ales o melodie ceva mai lunga, si nu ai posibilitatea sa o scurtezi, totdeauna exista varianta ca undeva pe parcursul melodiei voastre DJ-ul sa invite pe nasi, pe parinti si pe ceilalti participanti la petrecere sa va fie alaturi pe ringul de dans.

ASIGURA-TE CA DANSEZI EXACT MELODIA PE CARE AI REPETAT.

O greseala pe care o intalnesc frecvent in cei 12 ani de activitate ca dj pentru nunta este constituita de faptul ca mirii nu furnizeaza dj-ului varianta exacta a melodiei pe care au repetat.

In cele mai multe cazuri, dj-ul poate detine un remix sau o alta varianta a melodiei iar daca ii furnizezi doar titlul acesteia pot aparea discrepante intre melodia dupa care ai repetat dansul acasa si cea pe care esti nevoit sa o dansezi in noaptea nuntii.

EXERSEAZA CU FIECARE OCAZIE.

Daca iti doresti ca miscarile voastre sa fie naturale, iar dansul vostru sa transmita emotie trebuie sa aloci timp pentru repetitie.

Ca in orice alt domeniu, si in dans cheia reusitei este data de exercitiu si dedicare.

FI ATENT LA MESAJUL TRANSMIS DE MELODIE.

Primul vostru dans trebuie să vă reprezinte în totalitate si ca este ideal sa alegi una din melodiile voastre preferate însă înainte de a decide că aceea este melodia aleasă, ascultă-i cu atenție versurile pentru a te asigura că mesajul transmis de acestea nu contrastează cu simbolistica dansului.

TINE CONT DE SUPRAFATA PE CARE VEI DANSA.

Un alt aspect pe care trebuie să îl iei în considerare pentru coregrafie ar fi suprafața pe care vei dansa. 

Parchetul e ideal pentru dans, gresia poate fi alunecoasă, iar un covor poate fi un impediment serios pentru realizarea unor piruete reușite. 

Pe scurt, nu repeta acasa pe gresie daca salonul unde se desfasoara evenimentul este prevazut cu mocheta.

REPETA IN ROCHIA DE MIREASA

O rochie de mireasă stil sirenă sau una cu trenă nu o sa-ti permita să faci mișcări ample sau foarte energice, așa că te sfatuiesc sa alegi stilul de dans doar după ce ți-ai găsit rochia de mireasa si eventual sa repeti dansul intr-o rochie cu o croiala similara.

ACORDA TIMP CELOR IMPLICATI IN ORGANIZAREA DANSULUI.

Anunta-i pe cei implicati in organizarea dansului cu cel putin 10 minute inainte sa incepi.

Astfel, DJ-ul, fotograful, videograful si alte persoane implicate in organizarea dansului vor avea timp suficient sa se pregateasca si sa se sincronizeze corespunzator.

DISTREAZA-TE!

Nu uita ca petrecerea de nunta este organizata in cinstea voastra, a mirilor, asdar distreaza-te si bucura-te din plin de  cel mai emotionant moment al serii.